Loading Events

« All Events

Troublemakers + City Saints

6 januari, 2024 @ 20:00 23:00

Dubbel-Punk-Bonanza med City Saints och Troublemakers, båda från staden Göteborg. Refrängstark gladpunk med party i blicken och glimten i ögat.

Pris: 200 kr
Köp biljett

TROUBLEMAKERS: Stolt Göteborgspunk utan kompromisser och skitsnack. Med oförtruten energi ångar Troublemakers på som om inget har hänt. Ett band som överlevt sig själva och nio statsministrar. Spelat i sju huvudstäder och släppt nio fullängdare. Häromåret kom även den efterlängtade boken, Troublemakers från staden Göteborg.

CITY SAINTS bildades i en fuktig källare sommaren 2012 i Göteborg.
De hittade sin stil genom att blanda 50-talets rock’n’roll med punk och fokusera på starka melodier. Året därpå släpptes debuten ”Kicking Ass for the Working Class”, namngiven efter gruppens mantra, och snart blev de ett erkänt och uppskattat liveband ute i Europa.

Det senaste albumet, det sjätte i ordningen, har fått den beskrivande titeln ”Punk & Roll”. Det är något så unikt som en dubbel-lp där första skivan innehåller låtar på engelska och den andra består av material på svenska.

City Saints fortsätter att överraska. Samtidigt marscherar de trofast vidare till den takt som fallna helgon en gång i tiden sparkade igång.

Om du vill äta innan konserten boka bord här: https://medleymalmo.se/boka-bord/
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 027152 vid rumsbokning för 10% rabatt.