Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

John Lindberg Trio OBS utsålt!

5 januari @ 20:00 23:00

John Lindberg Trio! Power trion som gör det omöjliga möjligt. Förra gången de spelade på medley blev det utsålt så köp gärna biljetter i god tid. Efter vårens album “Are You For Real?” och sommarens hektiska succéturné rullar Sveriges flitigaste Rock’n’Roll-akt vidare in i höstens mörker för att leverera sin explosiva och energifyllda liveshow. Med nio album och med närmare 85 miljoner streams i ryggen verkar festen aldrig vilja ta slut. Rock’n’Roll när den är som bäst helt enkelt.

Pris: 250 kr
Köp biljett

John Lindberg Trio har byggt sin fanbase the old fashioned way. Deras konstanta turnerande i snart femton år är ett envist arbete som befäst deras roll som Sveriges okrönta rockabillykungar. Idag har de en alltjämt växande skara anhängare, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även i länder som Tyskland och USA. Deras moderna tappning av klassisk rock’n’roll rymmer även influenser av blues och country, ett sound som de gräver djupare i på kommande releaser.

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 027152 vid rumsbokning för 10% rabatt.