Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Svante Sjöblom Band/ support: Charlie Hörnlund

3 maj @ 20:00 23:00

En konsert med Svante Sjöblom är ett möte med ett musikaliskt powerhouse. Med ett stort överskott av talang på både sitt instrument och med sin röst äntrar han scenen tillsammans med sitt band. I musiken vävs blues, soul, folk och jazz samman och skapar basen för Svantes karaktäristiska sångröst, gitarrspel, och sina personliga och ärliga berättelser. 2022 släppte Svante sitt andra studioalbum i eget namn, “Before It Breaks”. Skivan blev mycket varmt mottagen och hyllad runt om i världen. Med sina starka, personliga texter och melankoliska, själfulla sånger så berörde skivan på djupe Det följdes 2023 upp med nästa fullängdare ”Telling Lies” som också den fick ett minst sagt lika varmt mottagande. Med oöverträffad känsla och kunnighet skapar Svante och hans medmusikanter musik som känns egen och välbekant, nutida och traditionell på samma gång. På scen: Svante Sjöblom, Magnus Nörrenberg, Micke Björk, Ola Åkerman & Hannes Bennich.

Support: CHARLIE HÖRNLUND släppte 2021 sitt debutalbum ” Moments Away”. Ett album som fått mycket goda recensioner runt om i landet. Musiken doftar Folk, Americana och Blues i absolut världsklass.
I Hymn beskriver Charlie singeln som:
” – För mig handlar ”Coming Home” om att känna sig hemma både fysiskt och psykiskt. Jag skrev den när jag precis flyttat tillbaka till den småländska landsbygden där jag växte upp. Det är också en kärlekslåt till musiken som jag äntligen känner att jag har hittat hem till.

Pris: 250 kr
Köp biljett

Åldersgräns 18-år. I målsmans sällskap 13-år.

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om du behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 985052 vid rumsbokning för 12% rabatt.