Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Magnus Lindberg Hyllningskonsert

4 maj @ 20:00 23:00

En hyllning till den siste rockpoeten Magnus Lindberg. Med: DAN HYLANDER, ELIN RUTH SIGVARDSSON, PER OLIN (TRUE LIES), YVETTE EKLUND, HANNA SVENSSON, ÅSA BÄLLSTEN, PATRIK WIDERBERG, MORGAN & NINA STORM.

Pris: 250 kr
Köp biljett

Magnus Lindberg (1952-2019) var en legendarisk musiker och låtskrivare. En av de största och ändå aningen i skymundan för den stora massan. Baserad i Stockholm och en lagspelare – i Landslaget tidigt 70-tal och i Grymlings tidigt 90-tal – men framförallt en soloartist, en rockpoet med ett 10-tal soloplattor i sin katalog.
Magnus Lindberg var en flitig besökare i Malmö genom åren med en rad gig på bland annat Kulturbolaget, Jukebox och Folk å Rock. Sista Malmögiget var på just Folk å Rock i september 2018.

2022 hyllade en rad svenska musikprofiler Magnus med plattan Dom som aldrig ger upp. Lars Winnerbäck, Plura, Mauro Scocco, Dan Hylander, Louise Hoffsten, Staffan Hellstrand m.fl. bidrog med personliga tolkningar av klassiska låtar. Nu är det dags att göra en malmöitisk hyllning till Magnus Lindberg. Ett rutinerat husband backar upp ett gäng malmöitiska/Malmöbaserade artister.
Publiken kan förvänta sig allt från halvakustiska tolkningar till rotrock och fullt rock’n’ roll-ställ!

Bandet: BAKOM
Morgan Storm – gitarr, mandolin, sång och kör
Patrik Widerberg – gitarr, banjo, sång och kör
Antti Vuorenniemi Pelaez – trummor
Tommy Nilsson – bas
Lars Hallin – gitarr
Pär Svensson – trumpet och kör

Åldersgräns 18-år. I målsmans sällskap 13-år.

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om du behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 985052 vid rumsbokning för 12% rabatt.