Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sofia Härdig & John Essing med gäster

Saturday and we are all insane! Sofia Härdig och John Essing tar över scenen på medley och ställer till med fest. När dessa Två legender slår sina påsar ihop och bjuder på konsert, performance Dj:s och gäster går ingen säker. Det blir fest med överraskningar och scen uppträdanden. Du kan förvänta dig postpunk, sprakande mörker och vansinniga gitarrer.
Som John säger; Sofia slänger in mig i de mest oväntade och prekära sammanhang. Hon utmanar mig och jag kastar mina gitarrslöjor kring hennes röst, gitarr och elektronik. Det är som att bli nerlockad i en källarlokal i Berlin och inte veta vad som väntar. Kom som du är, kom uppdressad,upplyft, nerstressad och nerdressad, kom nyfiken. Kom och var med om något annat. Och framför allt kom och var en av dem som kommer att kunna säga; Jag var där.

Med dessa två vildhjärnor som tillsammans turnerat i Europa, spelat på CBGBS i New York inte bara en gång utan två gånger! Kan man bara vara säker på det osäkra. I Dj båset Dj Zuckerzeitd ( Erik Almgren) Samt Sofia och Johnny

Pris: 150 kr
Köp biljett