Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VA Rocks / support: Hedda Hatar

17 november, 2023 @ 20:00 23:00

VA ROCKS är rak rock’n’roll utan kompromisser med influenser från punken.
Kaxiga gitarriff, stadiga basgångar, hårdpiskande trummor och en sångröst that will knock you out – bandet borde vid det här laget inte längre vara okänt för någon i den svenska rocksvängen.
Bandet startades 2006 av Ida Vollmer, Klara Wedding och dåvarande trummisen Frida Rosén. Sedan dess har trumpallen tagits över av Oliver Farkas och nu har bandet utökat med åländska Cim Dahlle på lead-gitarr.
VA ROCKS har sedan starten gjort ett hundratal spelningar och varit support åt band som bl.a. D.A.D, Nazareth & Mustasch, spelat på festivaler som Sweden Rock Festival och Malmöfestivalen samt turnérat i länder som Tjeckien, Spanien, England, Österrike och Tyskland.
Senaste fullängdaren ”I LOVE VA ROCKS” släpptes på Metalville och bandet arbetar nu på nästa skiva, som utkommer på samma bolag.

Support: HEDDA HATAR är en klassisk rock-kvartett som hämtar inspiration från fem decennier av rockmusik med tonvikt på det mångfacetterade 70-talet. Det är bitvis mycket fuzz och Black Sabbath men också fartigt, punkigt och bluesigt. Eklektiskt på sant 70-talsmanér. Bandet bildades i Lund 2015 och har gjort över 100 spelningar runtom i Sverige sedan dess, bland annat på Sweden Rock Festival, Umeå Open och Sommarkrysset i TV4, och har byggt upp sitt rykte som ett energiskt liveband. Den 17:e november har bandet med sig Emma Petersson Håård till Medley, som bland annat synts i Idol 2021.

Pris: 200 kr
Köp biljett

Om du vill äta innan konserten boka bord här
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 027152 vid rumsbokning för 10% rabatt.