Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Tentakel med Ebbot /support: EL72

27 mars @ 20:00 22:00

Pontus Torstensson, trummis för URAN och Exorcist GBG har ett rykte om sig att vara en maskin/metronom av högenergisk, hårt slående trummis. Banden ovan kräver inget mindre än så. Lägg till mörk techno och psykedelia och du har Tentakel – enmansarmén som har fascinerat livepublik i över ett decennium med övningar av polyrytmisk synkronicitet. Tentakels unika liveshower inkluderar arpeggierade syntar som triggas live av mannen själv under hans våldsamma trumspel, rytmiska visuals och mitt i det hela den svettdränkta vildögda trummisen själv. Sången och rösterna på spåret ”Venera66” på och andra låtar på albumet Forest Flanger utförs av den mäktige Ebbot som också följer med till medleys scen. Den här skivan fångar liveenergin på ett rättvist sätt, precis som hans tidigare släpp men innehåller nu några symfoniska element, som i spåret ”Cydonia” som lutar sig mot band som Magma. Tentakel är tillbaka från mörkret med en skiva fylld med lika mycket ren energi som den är av själ och rymd!

EL72 var temporärt begravd i 17 år, men är numera en elektronisk sensation. Efter sex album på tre år med sammanlagt 84 stycken 1-minutslåtar är det äntligen dags för livedebuten. Då EL72 är stel, bitter och osocial efter sina 17 år i graven så framförs låtarna av två namnlösa idioter & släktingar till EL72.

Pris: 200 kr
Köp biljett

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 985052 vid rumsbokning för 12% rabatt.