Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Stiko Per Larsson /support: Anna Nicole

9 november @ 20:00 22:00

Stiko live på medley! Den Leksandsbördige artisten Stiko Per Larsson har under över ett decennium presenterat sig för den skandinaviska publiken i flera omgångar. Genom medverkan i Melodifestivalen, programvärd för SVT:s Midsommarfirande och inte minst sina uppmärksammade vandringsturnéer till fots mellan 2007 och 2018.

En konsert med Stiko är en resa mellan alla sorters känslor, genom hans sånger och historieberättande.
Stiko är i höst aktuell med sitt åttonde studioalbum. ”Kantbollar och ufon” släpps 8 september 2023 och sätter en ny ton i Stikos konstnärskap. I samband med albumet väntar både turné och medverkan i TV-program.

Där tidigare framgångar som ”Titta vi flyger”, ”Bröder”, ”Kumpaner” och inte minst ”Vi som finns & de som försvann”, i duett med Peter LeMarc, observant har betraktat från sidan är Stikos nya album ett ärligt berättande från hjärtat.
Varmt välkomna till en magisk kväll!

Pris: 150 kr
Köp biljett

Anna Nicole har under flera år agerat kompmusiker och spelat andras låtar, framförallt som musiker i bandet Stars in Coma tillsammans med maken André Brorsson. För ca 2 år sedan började hon så smått fila på ett gäng egna låtar, först själv, sen i nära samarbete med André.

”Han har fått mig att inte ta det på så stort allvar och finna glädjen i att skapa musik. Låtarna blev en sorts bearbetning av min barndom och ungdom, både på ett musikaliskt och textmässigt plan. Musiken är influerad av den konstiga mix av musik som jag lyssnade på under min uppväxt: Björn Afzelius, Arvingarna, Janis Joplin, Tom Petty och Joni Mitchell för att nämna några. Detta mixat med en stor dos girl group-pop och Broder Daniel-driv. Det hela började som ett engelskt projekt, men efter ett tag kändes det mer rätt att skriva och sjunga på Skånska. ”Det kändes som att jag hittade hem.”

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 027152 vid rumsbokning för 10% rabatt.