Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Sandra Marielle med Kandi Morina & gäst Fari Blues

6 mars @ 20:00 22:00

En avskalad, personlig, mysig kväll blir det i medleys bistro när sångerskan och låtskrivaren Sandra Marielle framträder, stilfullt ackompanjerad av Kandi Morina. I samband med denna kväll släpper hon sin första originallåt på skånska ”Du vet vad jag vill”.
Sandra Marielle har ett genuint intresse för olika musikgenrer och språk och har förutom i Sverige framträtt i både Danmark, Holland, Belgien och Frankrike.

Hon har en vokalrepertoar som sträcker sig mellan olika genrer och språk och debuterade med sin EP ”Six Stories Seven Years” 2016.
De senaste 10 åren har hon turnerat med världsmusik i Europa, blivit en frontfigur tillsammans med Rogers Sisters i Roger Berg Big Band, tolkat Monica Zetterlunds både kända och okända alster med Roger Berg Swing Explosion.

Under de tre senaste sommarsäsongerna har hon rönt goda framgångar som allsångsledare med Allsång på Skånska på Slottsträdgårdens Café i Malmö, Arlövs Teater och på Fifh Världsmästerskap på Malmö Stadion.

Sandra Marielle som allt som oftast sjunger i sammanhang med mycket sväng och i större sättningar kommer ikväll, ackompanjerad av Kandi Morina att i all sin sköna enkelhet sjunga och framträda med sin egen musik på både skånska och engelska. Kandi Morina är en gitarrist som 2021 kom ut med sin första solo-platta inom genren Jazz Manouche. Kandi har en gedigen, erfaren och blandad musikbakgrund. Han vandrar smidigt och lätt mellan olika genrer såsom jazz, soul, blues, rock och balkanmusik. Gäst: Fari Blues. Låtskrivare, producent och musiker. Äger Studio Möllehuset. Har mixat och mastrat ”Så mycket mer” och ”Du vet vad jag vill.”

Pris: 150 kr
Köp Biljett

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 985052 vid rumsbokning för 12% rabatt.