Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nevergreens – låtar du aldrig har hört

Med Svante Lodén och Erik Hjärpe

10 februari @ 20:00 21:30

Välkommen till en musikalisk happening som helt och hållet bygger på improviserad text och musik. Dyk upp, bidra med en låttitel och dela den skräckblandade glädjen i att inte veta vad nästa ackord eller textrad är.

I akten Nevergreens skapar Erik och Svante ­– med stickord och intryck från publiken – oskrivna kärleksballader som kantrar in i det absurda, stockholmsk falsettsoul, låtsasitaliensk operett, vrålexentrisk R’n’B och ibland bara en jäkligt halvlyckad låt som aldrig mer kommer att finnas. Duons mer än tjugoåriga gemensamma historia har skapat ett samspel som är få förunnat och en kommunikation med publiken som inte liknar något annat.

Erik Hjärpe (piano) och Svante Lodén (sång) är prominenta medlemmar i Timbuktus ständiga kompband Damn! som stadigt förvaltar sin position som en av Sveriges bästa liveakter. Som inkännande och anspråksfull duo har de ibland kallat sig The Martelli Tapes och då ofta funnit sig själv i halsbrytande improvisationer. Medarrangör: Anagram

Begränsat antal platser ca: 80 personer. Först till Kvarn 😉

Eftersom vi hamnade i skarven mellan restriktioner och inga restriktioner och det var svårt att hantera biljettförsäljning under de omständigheterna kommer vi att köra valfri entré och Swish till artisterna (123 666 27 79) till detta datum.