Loading Events

« All Events

Jennifer Saxell Trio

28 augusti @ 20:00 22:00

Välkommen till en intim, personlig och underhållande konsert på vår bistroscen med Jennifer Saxell Trio (Jennifer- sång/gitarr, Petra Kvist- fiol/dragspel/sång och Thomas Larsen- gitarr/sång).

Pris: 150 kr
Köp Biljett

Kanadensiskan Jennifer Saxell är musikaliskt sprungen ur den nordamerikanska country- och rocktraditionen och det finns en tuffhet och attityd i hennes musik som tar henne till en musikalisk plattform hon delar med till exempel Bonnie Raitt eller Lucinda Williams. Det här är americana på riktigt! Senaste skivan “Let’s Talk About Me” har hyllats av en samstämmig svensk kritikerkår (till och med 5 stjärnor i tidningen HiFi & Musik) och Jennifer beskrivs som sångerska och låtskrivare i världsklass.

Jennifer har redan gjort två succéframträdanden på medley: skivreleasen i mars 2023 och Emmylou Harris-hyllningen i mars 2024 med Cicci Landén & Yvette Eklund. Och innan hon dyker upp hos oss i augusti är hon bokad på prestigefyllda Maverick American Festival i England. Givetvis får vi höra låtar från fortfarande aktuella ”Let’s Talk About Me” men det pratas också om flera nyskrivna sånger.

Åldersgräns 18-år. I målsmans sällskap 13-år.

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om du behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 985052 vid rumsbokning för 12% rabatt.