Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

James Maddock (UK) Ben Arnold (US) Hans Ludvigsson (SE)

13 mars @ 20:00 22:00

Living the Dream Tour 2024! Välkommen till en intim akustisk kväll tillsammans med James Maddock, Ben Arnold & Hans Ludvigsson. Tre röster, några gitarrer, ett piano och en massa riktigt bra musik för dig som uppskattar storytelling i gränslandet mellan Folk – Rock – Americana. En kväll du inte bör missa!

Pris: 200 kr
Köp biljett

James Maddock är den verkliga engelsmannen i New York City. Med sin själfulla röst och ett låtmaterial som rör sig obehindrat mellan folk, pop och rock anses han av många som en av de främsta nu verksamma inom singer-songwriter-genren.

Ben Arnold är låtskrivaren, artisten och producenten med en kärv och varm röst som varit en hörnsten i Philadelphias musikliv sedan 80-talet. Han har turnerat flitigt i Europa med sitt band US Rails de senaste 25 åren och är involverad i mängder av musikaliska samarbeten.

Hans ”Ludde” Ludvigsson är det svenska inslaget i trion som sedan starten -79 både haft ett långt uppehåll, etablerat sig som en Springsteen-tolkare och sedan hittat tillbaka till sitt eget låtskrivande sedan ”debutalbumet” 2007. Mer känd utanför Sverige än på hemmaplan så missa inte chansen att upptäcka alla tre.

Om ni vill äta innan konserten boka bord
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 985052 vid rumsbokning för 12% rabatt.