Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gideon Jeremia + JR Dalfort

14 februari @ 20:00 22:00

Denna alla hjärtans dag fyller vi bistron med kärlek och en skön doft av folk & country med Gideon Jeremia & J.R. Dalfort.

Pris: 100 kr
Köp biljett

Gideon Jeremia uppmärksammades på flera musikbloggar och spellistor då han våren 2023 släppte singlarna “Kom tillbaks” och ”Du kommer aldrig ta Manhattan”. Han har spelat förband till artister som Bror Gunnar Jansson och Gabriel Kelley. Under sommaren 2023 syntes han på flera festivaler i samband med släppet av en EP som spelats in på Tambourine Studios och Studio Sickan i Malmö. Musikaliskt rör sig Gideon Jeremia sig i gränslandet mellan folk och country och har influerats av artister som och Chris Smither och Tom Waits.

J.R Dalfort är inte från förenta staterna, han är från Tenhult. För den invigde camparen mest känt som hem åt husvagnstillverkaren Kabe. Namnets initialer står för Johannes Rydbo, och Dalfort är ett familjenamn räddat från glömska. Med det sagt faller sig det förstås naturligt att det är countrymusik som Johannes Rydbo, J.R Dalfort, befattar sig med. Debutsingeln ”Locked In” släpptes under våren 2023 och strax därefter släpptes ännu en singeln innan albumet, ”Far From Home”, landade i etern. Debutalbumet ”Cowboy From Sweden” som släpptes 11 maj 2023.

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om du behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 985052 vid rumsbokning för 12% rabatt.