Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Filippa Nässil (Thundermother) with special guests, Janine Nyman, Pontus Snibb and Martin Ekelund

12 april @ 20:00 23:00

Filippa Nässil & Janine Nyman delar en kväll på medley. Filippa, grundaren och låtskrivaren i Thundermother, har lanserat sitt första soloprojekt under eget namn, med den kommande skivan ”American Diaries”! Skivan bjuder på en unik inblick i hennes tankar och upplevelser under den omfattande USA-turnén som förde Thundermother genom 12 delstater och 21 konserter som förband till Scorpions. Låtarna på ”American Diaries” har Filippa skrivit under resan, på platser som truck stops, barer i Texas, bergsslätter i norra Kalifornien, vingårdar i Napa, Haight-Ashbury i San Francisco och Buddy Guy’s egna ställe i downtown Chicago. Det är en resa genom musik och geografi, där varje låt fångar atmosfären och känslorna från dessa unika platser. På scenen ackompanjeras Filippa av den talangfulla trummisen Pontus Snibb och den skicklige basisten Martin Ekelund, vilket bidrar till en dynamisk och kraftfull liveupplevelse. ”American Diaries” blir en musikalisk resa fylld av energi, äventyr och autentiska berättelser. Följ med Filippa Nässil på hennes soloprojekt och upptäck den personliga berättelsen bakom varje låt.

Sångerskan känd från ‘IDOL’ och ‘VIOLET JANINE’, Janine Nyman, har tidigare främst samarbetat med andra låtskrivare inom rockgenren. Nu har hon dock tagit steget mot musikstilen som verkligen ligger henne varmt om hjärtat – countryn. De senaste singlarna, skrivna av henne själv, har nu släppts under hennes eget namn. Janine Nyman och hennes finstämda countrymusik är på stark uppgång och har redan fått uppmärksamhet från både P4 och New Country Sweden på Spotify. Med en unik och personlig touch i sina låtar har Janine etablerat sig som en lovande artist inom den svenska countryscenen. Fortsätt följa henne på hennes musikaliska resa, där hon fortsätter att utforska och dela med sig av sitt passionerade sound.

Pris: 150 kr
Köp biljett

Åldersgräns 18-år. I målsmans sällskap 13-år.

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om du behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 985052 vid rumsbokning för 12% rabatt.