Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Emmylou Harris Tribute: Jennifer Saxell, Yvette Eklund & Cicci Landén med band

16 mars @ 20:00 23:00

EMMYLOU HARRIS TRIBUTE med JENNIFER SAXELL, YVETTE EKLUND & CICCI LANDÉN kommer till medley malmö lördag 16:e mars! Det blir en show i två set med fullt band som speglar höjdpunkter från country-legenden Emmylou Harris 50 år som artist. Vi kommer att få höra låtar som Boulder to Birmingham, Hickory Wind och Two More Bottles of Wine. Givetvis framför ”vår trio” även låtar med vackra harmonier som ”Those Memories” och ”Wildflowers” som Trio (Dolly Parton-Emmylou Harris-Linda Ronstadt) hade sån framgång med.

Pris: 250 kr
Köp biljett

Sångerska, låtskrivare, bildkonstnär. JENNIFER SAXELL är en multi-artist som gör varje möte med sin publik till en nära och spännande upplevelse. Hon är född i Vancouver, Kanada, i en familj där musiken alltid hade sin självklara plats. Åren av spelande på rockklubbar och festivaler i Kanada, där hon delat scen med bland andra KD Lang och Emmylou Harris, har gjort henne till en rutinerad liveartist, men hon är fortfarande nyfiken och utmanande och räds inte att ta sitt konstnärskap på nya utflykter. Jennifer är fortfarande aktuell med det rosade albumet ”Let’s Talk About Me”.

YVETTE EKLUND med band var de första artisterna som sålde ut medley malmö! Nu får vi en ny chans att njuta av denna karismatiska sångerska och hennes unika uttrycksfulla röst som en del av hyllningskonserten till Emmylou Harris. Yvettes egen musik är inspirerad av 70-talets Rock’n’Roll och Soul kryddat med Americana-dofter. Tidigare i år släppte Yvette Eklund Band sitt andra kritikerhyllade album ”No Baggage Allowed”.

CICCI LANDÉN är en singer-songwriter i americana-genren med en röst i internationell toppklass. Hennes musikaliska resor till Montana, Nashville och Los Angeles har gett erfarenhet och inspiration. Senast turnerade hon i USA med Elisabeth Carlisle Band och hennes nysläppta album ”The Sands of Time” hyllas av alla! I höstas vann Cicci ”Female vocalist of the year” på Texas Sounds International Country Music Awards 2023.

Red Dirt Band:
Mats Bengtsson – klaviatur, dragspel
Peter Antonsson – elgitarr
Dag Strömquist – trummor
Kristian Schön – bas

Om ni vill äta innan konserten boka bord
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 985052 vid rumsbokning för 12% rabatt.