Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Dogsmile + Anna Öberg

30 april @ 20:00 22:00

Dogsmile kommer från Göteborg och har sina rötter i postpunk och indiescenen på 1980 och -90 talen. Medlemmarna spelade då i olika band som Camouflage, Tapirerna, Aptit, Brand, Allein samt Easy som finns än idag. De släppte redan 1995 sin debutplatta ”Hey, I just wanna say Hello” men det är sedan 2015 som bandet på allvar har varit aktivt ; skrivit ny musik, spelat live och släppt ett antal ep’s och singlar. Under våren 2023 gjorde bandet ett par mycket lyckade spelningar på Klubb Döds 10-årsjubileum på Nalen/Stockholm på medley i Malmö och även i hemstaden. Under samma period spelades det nya albumet ”Temple of Songs” in och det släpptes i december 2023 på vinyl och streaming genom skivbolaget Comedia. Det hela firades med en väldigt lyckad spelning på Pustervik i Göteborg den 16:e december. Nu tillbaka till den medley med ett stort antal nya låtar med sig.

Anna Öberg har sedan 2017 släppt tre album med sin egensinniga syntmusik. Hon blandar och ger och ber inte om ursäkt. Med analoga syntar och sång på skånska sticker hennes musik ut i dimman. Det blir allt från pop till hård EBM på detta kalas.
På scen har hon med sig bandet Härsk; Linnéa Mossberg; simmonstrummor och Adam Olson; barytongitarr. De har spelat i Malmö ett flertal gånger med stor framgång. Men nu var det några år sedan. Som vi har längtat!

Pris 150 kr
Köp biljett

Dogsmile: Elisabeth J Karlsson (bas), Ingvar Larsson (syntar/keys), Tinna Jörhall Möller (sång/melodika), Tommy Dannefjord (trummor), Anders Pettersson (gitarr), Ingemar Karlsson(sång/gitarr).

Åldersgräns 18-år. I målsmans sällskap 13-år

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om du behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 985052 vid rumsbokning för 12% rabatt.