Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Beats & Peaches + The Cleptomaniax

7 februari @ 20:00 22:00

Beats & Peaches är tre erfarna Malmömusiker som spelat allt från klassiskt och jazz till hårdrock och punk. Nu har de förenats i sin kärlek till Beatles och tolkar deras låtar med egensinniga arrangemang. Efter en bejublad höstturné är de nu aktuella på medley. Med sättning som bl a innehåller vibrafon, mandolin, elgitarr, tvärflöjt och två av Malmös vackraste röster presenterar de sina versioner av Beatles som ni knappast har hört förut. Beats & Peaches är: Agnes Berg – sång, mandolin, fiol, Susanne Johansson – sång, elgitarr, cigarrlådegitarr, fiol, altblockflöjt och Stefan Dernbrant – vibrafon, flöjt, slagverk, munspel, sång.

Det fanns en gång ett engelskt band som hette XTC. Var de en popgrupp? Eller ett rockband? Förmodligen både och! De är relativt okända för gemene man, trots att de gjorde 12 kritikerrosade album mellan 1978 – 2000. Medlemmarna i Malmöbaserade The Cleptomaniax är hängivna XTC-fantaster och har tagit sig an att tolka deras låtar. Spelningen på medley blir bandets premiär.

Pris: 150 kr
Köp biljett

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/