Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Babian /support: Paranoia – OBS UTSÅLT!

8 december, 2023 @ 20:00 23:00

BABIAN anar oråd och vädrar sina senaste tvivel på Medleys scen den 8/12. Bandet utlovar en unik spelning där nytt material för första gången prövas på publik. Givetvis kommer även en rad odödliga klassiker att ta plats i setet och dessutom utlovas ett fantastiskt förband! Kom och hjälp Babian att sålla sin låtskatt och bidra till bandets bästa skiva någonsin!

Support: PARANOIA är Sveriges nyaste tillskott i rockvärlden. En liveakt silverkantad med välskrivna låtar som sträcker sig från psykedeliska lägereldsballader, till bastardiserade 60-talshits. Paranoia drömmer sig gärna tillbaka till 60-talets sociala och ljudmässiga ideal. Med en ösig liveshow är det inget man vill missa!

Pris: 250 kr
Köp biljett

Babian är ett svenskspråkigt rockband med fem kritikerhyllade skivor i bagaget och mängder av spelningar på sitt samvete. Bandet har blivit omtalade som ett av Sveriges bästa liveband, nominerats till P3 guld för debutskivan ”fullproppad, listtoppad, livrädd och uppstoppad, spelats flitigt i såväl radio som TV och dessutom komponerat vinjettmusiken till SVT:s program ”Sommarlov”. Babian har spelat på de flesta klubbscener och festivaler i Sverige och dessutom turnerat i Norge, Finland och Tyskland samt uppträtt på Roskildefestivalen. Den tredje februari 2023 släppte bandet sitt senaste album ”Alla andra gör det”. Releasefesten hölls självklart på Medley.

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om ni behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 027152 vid rumsbokning för 10% rabatt.