Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Babian Releaseparty / support: Nova Blast OBS! Utsålt

3 februari, 2023 @ 20:00 23:00

Alla andra gör det- varför ska jag låta bli? Med en frågeställning som på ett obehagligt sätt ringar in tidsandan skakar BABIAN av sig sin post-covid och släpper en EP med sex primitiva gargerocksrökare alla inspelade i karantän i replokalen under en tid då kurvorna pekade uppåt. Kom och fira releasen med Babian och gäster på Medley den 3/2 2023! Info om förband och ytterligare festligheter tillkommer!

Babian är ett svenskspråkigt rockband med fyra kritikerhyllade skivor i bagaget och mängder av spelningar på sitt samvete. Bandet har blivit omtalade som ett av Sveriges bästa liveband, nominerats till P3 guld för debutskivan ”fullproppad, listtoppad, livrädd och uppstoppad, spelats flitigt i såväl radio som TV och dessutom komponerat vinjettmusiken till SVT’s program ”Sommarlov”. Babian har spelat på de flesta klubbscener och festivaler i Sverige och dessutom turnerat i Norge, Finland och Tyskland samt uppträtt på Roskilde-festivalen. Den tredje februari 2023 släpper bandet sitt nya album ”Alla andra gör det”.

Supportakt: NOVA BLAST! Rama Lama Records är stolta över att kunna välkomna Nova Blast till skivbolaget som den mest högljudda medlemmen hittills. Som fuzzens främsta försvarare har man charmat och chockat publiker runt om i landet sedan debuten 2015.

Pris: 220 kr
Köp biljett (obs utsålt)