Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Andi Almqvist Band / support: Under Tiden

19 januari @ 20:00 23:00

ANDI ALMQVIST är just nu mitt uppe i inspelningen av sin sjätte soloskiva ”Not Too Far From Happy”, så vi kan med stor sannolikhet förvänta oss att få höra helt nya låtar som framförs live för första gången. Andi säger själv att det nya materialet är det mest angelägna han gjort sedan ”Red Room Stories”.

SUPPORT: UNDER TIDEN. Mollpop med inslag av visa & jazziga toner. Gitarrer, ståbas, stråkar, dragspel och trummor. Det är personliga och närgångna texter. Det gör ont i hjärtat – men du kan inte helt låta bli att fnissa. Det är vardag, det är relationer. Det är liv. Allt det där som händer under tiden.

Pris: 200 kr
Köp biljett

Andi är känd för sitt mörka, filmiska sound och sina texter som tar upp tunga ämnen som skilsmässa, död, sinnessjukdom, insekter och alkoholmissbruk, men också mer livsbejakande teman som lyckorus, tyska lifterskor, kåthet och förälskelse. Andi Almqvist har gett ut fem soloskivor och två livealbum samt turnerat över hela världen som huvudakt, men också som support till bland andra BB King, Mark Lanegan, Kaizers Orchestra, Woven Hand och The Blind Boys Of Alabama. Andis musik kan höras i filmer och TV-serier som Oscarsnominerade ”Jakten” av Thomas Vinterberg och hyllade amerikanska ”Justified”.

På scen denna kväll:
Andi Almqvist – Sång, gitarr, piano
Bebe Risenfors – Piano, orgel, altsaxofon, klarinett, dragspel, körsång mm.
Mats Ingvarsson – Kontrabas, elbas, körsång
Conny Städe – Trummor, percussion

Om du vill äta innan konserten boka bord
Om du behöver boende i samband med konserten rekommenderar vi Hotel Garden ett par minuters promenad från medley: https://ligula.se/en/profilhotels/hotel-garden/
Använd “corporate code” 985052 vid rumsbokning för 12% rabatt.